top of page



Preview
The synthesis of a passion and (very beautiful) encounters. Here, all in nuances, are my creations. A need engraved in the DNA.


Bozar-restaurant **
Productie & regie: Anthony Florio


Mansa *
100% plantaardige gevulde morieljes


Kristal
Artistieke leiding, foto en bewerking: Anthony Florio
Agentschap: © Schrodinger.be
Agentschap: © Schrodinger.be

Het Mylord Kasteel
Wortel in 2 bereidingen

Kevin Perlot
Het levendige weekend | Portret van jonge Belgische chefs


Witte collectie
Klant: Exsud
Artistieke leiding, casting, editing & fotografie
Artistieke leiding, casting, editing & fotografie


Incorrect
Production de contenu réseaux sociaux


Delvaux
Packshot
Réalisé pour l'agence © Schrodinger.be
Réalisé pour l'agence © Schrodinger.be


Het Boschalet **
Trompe-l’oeil dessert “All-chocolate royal hare” van Nelson Lechien


Menssa *
Le curry en deux temps, la glace aux moules marinières et tartare de veau épicé



Groot Mir | Brouwerij
Artistieke leiding, foto & bewerking: Anthony Florio
© Schrodinger.be
© Schrodinger.be


Het Boschalet **
Restaurantkamer


Het Boschalet **
Nelson Lechien's gelaagde dessert


Steffen Cateraar
Campagne voor de beroemde Luxemburgse cateraar


Lucht van de Tijd **
Interieur van het restaurant l’Air du Temps | Sang-Hoon Degeimbre


Het Boschalet **
Chef-portret: Pascal Devalkeneer


Menssa *
Collection automne 2024


Emmanuel Renaut ***
Zoutvlokkenrestaurant in Megève | Snoek- en zeeduivelkoekje, gegrilde uiensap


Abstract
Gourmetrestaurant | fusionkeuken (Frans & Aziatisch)


Orbis
Artistieke leiding, foto & bewerking: Anthony Florio
Agentschap: © Schrodinger.be
Agentschap: © Schrodinger.be


Menssa * X Willem Hiele *
Productie & regie: Anthony Florio


Mansa *
Interieurontwerp | Privé kamer


Passionomy
Réalisé pour l'agence © Schrodinger.be


As kazen
Kazen van het eiland Hokkaido, Sabato Magazine
bottom of page