Photographer + Artistic Director
+ Image Consultant

Anthony Florio

References

Summary.

Awards

Gourmand award 2016 Best book of the world. Category : fruit book / Tomate wiith Chef Sang-Hoon Degeimbre
Finalist in 2013 of the International Festival of the Culinary Image at Loron Saint-Marie in France
Finalist in 2011 of the international contest of culinary photography in Oloron Saint-Marie in France

References : 

Titans Design (Singapour),  Valrhona (FRANCE), Rougié (FRANCE), GrupoMexico fundacion (MEXIQUE), Elixir D'Anvers, Exsud (POLOGNE), BeBurger (BELGIQUE), Chimay, Rue des Ciseaux (ANGLETERRE), OXFAM (BELGIQUE), Groupe Steffen (LUXEMBOURG), Naoura Barrière (MAROC), Agence de design CLTG (Paris, France), Chais Monnet (Cognac, FRANCE), Vendôm Talents (LUXEMBOURG), Generation W (BELGIQUE), Palace Le Shangri-La (FRANCE), Nicolas Destino (BELGIQUE), RTBF télévision (BELGIQUE), Bazar (Store), Samuel Nef ..........

Chefs :

Sang-Hoon Degeimbre (2*) L'Air Du Temps, Liernu en Belgique # Clément Petitjean (1*) La Grappe d'Or, Torgny en Belgique # Sebastien Bras (3*) Le Suquet, Laguiole en France # Jean-Philippe Watteyne, iCook, Mons en Belgique  # Jean-François Piège (2*), Paris, France # Pierre Résimont (2*) L'Eau Vive, Arbre en Belgique # Emmanuel Renaut (3*) Flocons de sol, Megève en France # Eric & tristan Martin, Lemonnier, Lavaux-Sainte-Anne en Belgique # Quique Dacosta (3*) Denia en Espagne # Heinz Beck (3*) Rome en Italie # Alain Ducasse (3*), Paris en France # Piet Huysentruit, Likoké (1*), Les Vans en France # Tanja Grandits (2*), Bâle en Suisse # Thomas Troupin (1*) La Menuiserie, Waimes en Belgique # Christophe Hardiquest (2*) Bonbon, Bruxelles en Belgique # Alexandre Dionisio, Villa in the Sky, Bruxelles en Belgique ..........

Magazines :

Various collaborations with magazines : Arts & Gastronomie, Culinaire Saisonnier, DOLCE magazine, Pastry in Europe, Pâtisserie & dessert

Books :

"Une terre, des hommes & des recettes" le livre de Génération W avec René Sépul (2013) aux éditions La Renaissance du Livre, "iCook for you" de Jean-Philippe Watteyne aux éditions Racine, Belgian Bites (2012), TFF 2020 (2012), "Ne m'appelez pas CHEF !" le livre de Julien Lapraille aux éditons Génération W (2014), "Un gars, un chef, les coups de coeur de Gérald & Adrien" aux éditions La Renaissance du Livre (2014), Série de 5 mini-livres sur les pâtes, les oeufs, les pommes de terre,... pour les éditions Sudpresse (2014), Tomates avec Sang-Hoon Degeimbre pour GrupoMexico fundacion - Mexique (2016)

bg-left